Monedă în cinstea lui Zelenski

Compania „Art-Grani” din Rusia va emite o monedă cu imaginea lui Volodimir Zelenski. Cu ocazia victoriei recente obținute de Zelenski la alegerile prezidențiale din Ucraina, specialiștii din Rusia vor lansa 25 de exemplare a unei monede cu inscripții „Sluga Naroda” și „Volodimir Zelenski”, se anunță pe pagina companiei.

Potrivit autorilor, „pentru Ucraina alegerea actorului de comedie în funcția de președinte este un moment important și reprezintă noi oportunități pentru cetățeni de a-și schimba viața spre bine. Astfel, moneda va deveni un simbol al speranței pentru îmbunătățirea relațiilor dintre Rusia și Ucraina”.

Moneda va avea diametrul de 120 mm și 12 mm grosime, va fi confecționată din argint și va cântări 1 kilogram.

Compania „Art-Grani” anterior a confecționat monede în cinstea unor evenimente istorice importante și cu reprezentarea unor lideri de stat, inclusiv și cu președintele rus, Vladimir Putin.

Foto: pagina facebook/Компания “Арт-Грани”
Foto: www.art-grani.ru

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *