Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul de pe două nave aflate în apropiere de strâmtoarea Kerci

Mai multe persoaqne persoane şi-au pierdut viaţa în incendiul de pe două nave sub pavilion tanzanian în apropiere de strâmtoarea Kerci, în largul Peninsulei Crimeea anexate în 2014 de Moscova, au anunţat luni, 21 ianuarie, autorităţile ruse, relatează AFP citată de Agerpres.

În total, au fost găsite trupurile neînsuflețite a 11 persoane, iar alți trei membri ai echipajului sunt oficial declarați dispăruți.

Cele două nave, Kandy şi Maestro, aveau echipaje alcătuite în principal din cetăţeni din Turcia şi India. Kandy avea 17 membri ai echipajului, iar Maestro 14.

Incendiul ar fi izbucnit când una dintre nave transfera carburant celei de-a doua, membrii echipajelor sărind în mare pentru a scăpa flăcărilor.

 

Foto: FM/EPA-EFE

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *