Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   LIVE TEXT/ Zelenski a dispus…

LIVE TEXT Zelenski a dispus inspectarea la nivel național a adăposturilor antiaeriene după decesele de la Kiev. 464 de zile de război în Ucraina

Sursa: Poliția Națională a Ucrainei/Facebook

UPDATE 22:00 Ucraina va inspecta adăposturile antiaeriene pentru civili din întreaga țară, după ce trei persoane au murit la Kiev în această săptămână când nu au putut avea acces la un adăpost în timpul unui raid de rachete rusești.

Președintele Volodimir Zelenski a declarat că decesele au provocat o „reacție evident puternică” și că au fost emise ordine de verificare a adăposturilor din capitală și din alte părți.

Din păcate, chiar și astăzi, după toate acestea, locuitorii Kievului continuă să publice informații despre inaccesibilitatea adăposturilor„, a spus Zelesnksi. „Nu doar despre adăposturi închise, ci și despre intrări sudate în adăposturi, despre absența adăposturilor în unele părți ale orașului. Acest nivel de neglijență în oraș nu poate fi justificat de nicio scuză”.

Ministrul de interne, Ihor Klimenko, a declarat că a fost însărcinat să înceapă inspecțiile la nivel național și că Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență al Ucrainei și Poliția Națională lucrează deja.

Orice încălcări constatate trebuie să fie înregistrate în mod corespunzător, iar cei responsabili trebuie aduși în fața justiției„, a declarat el pe Facebook.

UPDATE 21:00 Ucraina ar fi pregătită să continue să exporte cereale prin Marea Neagră în baza unui „plan B” fără sprijinul Rusiei, în cazul în care Moscova anulează actualul acord de export de cereale și acesta se va destrăma, a declarat vineri ministrul ucrainean al agriculturii.

Ministrul agriculturii, Mikola Solski, a declarat pentru Reuters că Rusia a blocat deja utilizarea principalului port ucrainean de la Marea Neagră, Pivdennyi, în pofida acordului, și că permite ca doar o navă pe zi să livreze alimente ucrainene către anumite țări.

Rusia a declarat că va permite trecerea mai multor nave dacă toate părțile implicate în acordul privind cerealele sunt de acord să deblocheze tranzitul amoniacului rusesc printr-o conductă care traversează teritoriul ucrainean către Pivdennyi pentru export.

„Ultimele acțiuni care au loc acolo în cursul zilei de ieri, alaltăieri, astăzi, spun mai mult despre faptul că, de fapt, doar din punct de vedere legal pare că acest coridor funcționează, dar în realitate nu se întâmplă mare lucru acolo”, a declarat Solski.

El a declarat într-un interviu la Kiev: „Nu ar trebui să funcționeze așa și atunci vom fi pregătiți pentru un plan B, care depinde de noi, depinde de ONU. Nu cred că vom sta cu mâinile în sân dacă va continua așa în viitorul apropiat”.

UPDATE 19:10 Guvernatorul regiunii ruse Belgorod a declarat că două persoane au fost ucise și alte patru au fost rănite vineri după ce Ucraina ar fi bombardat un oraș din apropierea graniței. Oficialii ucraineni au negat anterior că armata este implicată în incursiuni pe teritoriul rus și a spus că acestea sunt conduse de luptători voluntari ruși.

Guvernatorul Veaceslav Gladkov a scris pe Telegram că bombardamentele au lovit o porțiune de drum din orașul Maslova Pristan, situat la aproximativ 15 kilometri de regiunea Harkiv din nordul Ucrainei, și că fragmente de obuze au lovit mașinile care treceau.

„Două femei călătoreau într-una dintre ele. Ele au murit din cauza rănilor suferite la fața locului”, a declarat el.

Într-un alt mesaj postat mai târziu vineri, Gladkov a spus că alte două persoane au fost rănite și că o instalație industrială a luat foc în urma bombardamentelor din orașul Șebekino.

Gladkov a precizat că peste 2 500 de persoane au fost evacuate din zona Șebekino.

UPDATE 17:02 O femeie de 37 de ani a murit în urma unei explozii, după ce mașina în care se afla a mers peste o mină. Cei trei copii ai femeii, doi de 12 ani și unul de 15 ani, au fost internați în spital în stare gravă. Incidentul a avut loc în regiunea Harkov, în apropiere de localitatea Morozova Dolina.

UPDATE 16:04 Două persoane au murit și patru au fost rănite în urma unui bombardament rusesc asupra satului Kamîșevaha din regiunea Zaporojie, a anunțat administrația militară a regiunii.

O clădire cu mai multe etaje a fost lovită. Două femei în vârstă de 44 și 77 de ani au fost ucise. Trei femei de 41, 84 și 87 de ani, precum și un bărbat de 21 de ani au fost răniți de explozie. Toate victimele au fost transportate la spital.

UPDATE 15:38 Nouă persoane au fost rănite în urma bombardamentelor asupra portului maritim din BerdIansk, oraș ocupat de ruși în regiunea Zaporojie, a declarat un reprezentant al „autorităților” controlate de Rusia din partea anexată a regiunii Zaporojie, Vladimir Rogov.

Șefa administrației militare a orașului Berdiansk, Viktoria Galițina, a confirmat bombardamentul, afirmând că armata ucraineană a lovit poziții rusești. „Mulțumim Forțelor Armate ale Ucrainei pentru că a adus eliberarea orașului mai aproape”, a declarat ea într-un comentariu pentru Suspilne.

Potrivit informațiilor preliminare ale „administrației”, navele care au intrat recent pentru a „fura cereale și metale ucrainene” părăsesc în grabă portul.

UPDATE 15:12 Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ordonat să fie verificate în decurs de zece zile toate adăposturile din Ucraina. Indicațiile au fost date după ce în noaptea de 1 iunie, în urma unor bombardamente rusești asupra Kievului, trei persoane au murit după ce nu au reușit să ajungă la un adăpost încurat, situat într-o policlinică. Alte 10 persoane au fost rănite.

Astfel, președintele Ucrainei l-a însărcinat pe ministrul de interne Igor Klimenko să verifice toate adăposturile din Ucraina, în ceea ce privește accesibilitatea și condițiile acestora.

În noaptea de 1 iunie, în urma unor bombardamente rusești asupra Kievului, trei persoane au murit și zece au fost rănite în timp ce încercat să intre într-un adăpost încurat dintr-o policlinică din Kiev.

Primarul Vitali Kliciko a cerut demisia șefului sectorului Desnianski, unde a avut loc tragedia, iar directorul departamentului municipal de securitate al administrației orașului, Roman Tkaciuk, a declarat că de acum încolo adăposturile antiaeriene din Kiev vor fi deschise permanent.

UPDATE 13:51 Trupele ruse pregătesc provocări la o uzină chimică din Armiansk, în Crimeea ocupată, susține șeful administrației militare a regiunii Herson, Aleksandr Prokudin. Rușii ar fi adus explozibili pe teritoriul uzinei Titan din Crimeea și minează teritoriul.

„Suntem conștienți de faptul că [acest lucru] va implica o probabilă explozie la uzină. Va fi un al doilea Cernobîl. Eliberarea a mii de tone de substanțe toxice în atmosferă va duce la un pericol mortal pentru oameni și pentru mediu”, a declarat Prokudin.

Potrivit acestuia, în cazul unei astfel de explozii, vor avea de suferit locuitorii din Crimeea și din cel puțin alte șapte regiuni ale Ucrainei, precum și Turcia și Rusia. Prokudin a declarat că uzina este minată pentru a opri forțele armate ucrainene și, de asemenea, pentru a acuza Ucraina de terorism de mediu. De asemenea, a spus el, ocupanții urmăresc să exercite presiuni militare și politice asupra Ucrainei și a comunității mondiale.

„Ucraina nu va permite un alt șantaj ecologic. Suntem conștienți de amenințarea la adresa poporului nostru, monitorizăm în mod constant situația și suntem gata să răspundem prompt la orice amenințare care ar putea să apară”, a declarat Prokudin.

A fost prezentată și o hartă cu o posibilă rază de acțiune în urma exploziei.

UPDATE 13:33 Mai multe explozii au fost auzite în Berdiansk, localitate ocupată de ruși din regiunea Zaporojie. Mai mult imagini postate pe Telegram arată o coloană de fum care se ridică în zona portului.

Vladimir Rogov, un reprezentant al așa-numitor autorități controlate de Rusia din partea anexată a regiunii, a declarat că, potrivit rapoartelor preliminare, exploziile au fost o tentativă de atac cu rachete asupra orașului de către forțele armate ucrainene, combinată cu activitatea apărării aeriene rusești.

UPDATE 12:26 Bombardamente în regiunile ruse Smolensk și Briansk.

În regiunea Smolensk, potrivit lui Vasili Anohin, guvernatorul interimar, două drone au atacat instalații de combustibil și energie. Potrivit canalului „Baza”, dronele au atacat o rafinărie de petrol și o stație de distribuție a gazului.

Guvernatorul regiunii Briansk, Aleksandr Bogomaz, a declarat că regiunea a fost bombardată de două ori de Ucraina în cursul dimineții (nu a precizat cu ce anume). Nu s-au înregistrat victime, dar o casă rezidențială a luat foc într-un sat.

UPDATE 10:50 Rușii au bombardat peste noapte orașul Torețk din regiunea Donețk. 15 clădiri cu mai multe etaje au fost avariate, iar doi oameni au fost răniți.

„La miezul nopții, rușii au atacat Torețkul. (…) În oraș au fost avariate 15 clădiri cu mai multe etaje, 5 case particulare și 7 clădiri administrative”, a declarat șeful regional Pavel Kirilenko.

UPDATE 10:11 Guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit, a publicat mai multe imagini care arată consecințele atacurilor cu drone asupra regiunii. Starovoit acuză Ucraina de aceste atacuri. Kievul nu a comentat deocamdată.

„Un atac cu drone ucrainene noaptea trecută, la Kursk a fost avariată intrarea într-o clădire cu mai multe etaje și alte câteva case particulare”, a anunțat Starovoit.

UPDATE 10:05 Două persoane au fost rănite în urma unei lovituri rusești efectuate noaptea trecută asupra regiunii Kiev. Potrivit Procuraturii Generale a Ucrainei, un bărbat de 68 de ani și un copil de 11 ani au fost răniți. De asemenea, au fost avariate obiecte civile, precum case particulare, anexe și mașini ale civililor.

UPDATE 9:07 Mai multe drone au fost doborâte noaptea trecută în regiunea rusă Kursk, un obiect neidentificat a căzut și a explodat în regiunea Kaluga.

„În această noapte, mai multe drone ucrainene au fost doborâte de sistemul de apărare antiaeriană lângă Kursk. Cerem locuitorilor din Kursk să rămână calmi, orașul se află sub protecția de încredere a armatei noastre”, a anunțat guvernatorul regiunii Kursk, Roman Starovoit.

Potrivit canalului de Telegram „Baza”, în total au fost doborâte opt drone. Mai multe case au fost avariate de resturile dronelor.

Guvernatorul regiunii Kaluga, Vladislav Șapșa, a anunțat că un obiect neidentificat a căzut în pădurea din raionul Kirovski la ora 6:45 dimineața. În urma exploziei, nu s-au înregistrat răniți sau pagube.

UPDATE 8:50 Drone kamikaze au atacat o rafinărie de petrol și o stație de distribuție a gazelor în regiunea Smolensk. Potrivit canalului de Telegram „Baza”, în jurul orei 2 noaptea, o dronă a explodat în incinta unei rafinării de petrol Transneft din satul Peresna.

Jumătate de oră mai târziu, a doua dronă a atacat o stație de distribuție a gazelor din satul Divasi. Explozia a avariat clădirea administrativă. Nu s-au înregistrat victime.

UPDATE 8:04 Rușii au lovit Ucraina cu drone și rachete de croazieră noaptea trecută. Statul Major Al Forțelor Armate ale Ucrainei anunță că în total au fost lansate 15 rachete de croazieră și 18 drone Shahed. Toate țintele au fost distruse, susțin autoritățile ucrainene.

„Inamicul a lansat 15 rachete de croazieră (tipul urmează să fie precizat) și 18 drone de atac iraniene Shahed – toate țintele aeriene au fost distruse de apărătorii noștri”, a declarat Statul Major General.

ZdG a urmărit derularea fiecărei zile a războiului din Ucraina. Vedeți, mai jos, cronologia:

LIVE TEXT: Ziua 0. Cronologia zilelor care au precedat războiul
LIVE TEXT: Prima zi de război, după ce Putin a atacat Ucraina. (joi, 24 februarie)
LIVE TEXT: Război în Ucraina. Ziua a doua a invaziei (vineri, 25 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a treia de război în Ucraina (sâmbătă, 26 februarie)
LIVE TEXT: A patra zi de război în Ucraina (duminică, 27 februarie)
LIVE TEXT: Ziua a cincea de război în Ucraina (luni, 28 februarie)
LIVE TEXT: A șasea zi de război în Ucraina (marți, 1 martie)
LIVE TEXT/ A șaptea zi de război în Ucraina (miercuri, 2 martie)
LIVE TEXT/ A opta zi de război în Ucraina (joi, 3 martie)
LIVE TEXT/ A noua zi de război în Ucraina (vineri, 4 martie)
LIVE TEXT/ A zecea zi de război în Ucraina (sâmbătă, 5 martie)
LIVE TEXT/ A 11-a zi de război în Ucraina (duminică, 6 martie)
LIVE TEXT/ A 12-a zi de război în Ucraina (luni, 7 martie)
LIVE TEXT/ A 13-a zi de război în Ucraina (marți, 8 martie)
LIVE TEXT/ A 14-a zi de război în Ucraina (miercuri, 9 martie)
LIVE TEXT/ A 15-a zi de război în Ucraina (joi, 10 martie)
LIVE TEXT/ A 16-a zi de război în Ucraina (vineri, 11 martie)
LIVE TEXT/ A 17-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 12 martie)
LIVE TEXT/ A 18-a zi de război în Ucraina (duminică, 13 martie)
LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina (luni, 14 ianuarie)
LIVE TEXT/ A 20-a zi de război în Ucraina (marți, 15 martie)
LIVE TEXT/ A 21-a zi de război în Ucraina (miercuri, 16 martie)
LIVE TEXT/ A 22-a zi de război în Ucraina (joi, 17 martie)
LIVE TEXT/ A 23-a zi de război în Ucraina (vineri, 18 martie)
LIVE TEXT/ A 24-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 19 martie)
LIVE TEXT/ A 25-a zi de război în Ucraina (duminică, 20 martie)
LIVE TEXT/ A 26-a zi de război în Ucraina (luni, 21 martie)
LIVE TEXT/ A 27-a zi de război în Ucraina (marți, 22 martie)
LIVE TEXT/ A 28-a zi de război în Ucraina (miercuri, 23 martie)
LIVE TEXT/ A 29-a zi de război în Ucraina (joi, 24 martie)
LIVE TEXT/ A 30-a zi de război în Ucraina (vineri, 25 martie)
LIVE TEXT/ A 31-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 26 martie)
LIVE TEXT/ A 32-a zi de război în Ucraina (duminică, 27 martie)
LIVE TEXT/ A 33-a zi de război în Ucraina (luni, 28 martie)
LIVE TEXT/ A 34-a zi de război în Ucraina (marți, 29 martie)
LIVE TEXT/ A 35-a zi de război în Ucraina (miercuri, 30 martie)
LIVE TEXT/ A 36-a zi de război în Ucraina (joi, 31 martie)
LIVE TEXT/ A 37-a zi de război în Ucraina (vineri, 1 aprilie)
LIVE TEXT/ A 38-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 2 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 39 (duminică, 3 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina. Ziua 40 (luni, 4 aprilie)
LIVE TEXT/ A 41-a zi de război în Ucraina (marți, 5 aprilie)
LIVE TEXT/ A 42-a zi de război în Ucraina (miercuri, 6 aprilie)
LIVE TEXT/ A 43-a zi de război în Ucraina (joi, 7 aprilie)
LIVE TEXT/ A 44-a zi de război în Ucraina (vineri, 8 aprilie)
LIVE TEXT/ A 45-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 9 aprilie)
LIVE TEXT/ A 46-a zi de război în Ucraina (duminică, 10 aprilie)
LIVE TEXT/ A 47-a zi de război în Ucraina (luni, 11 aprilie)
LIVE TEXT/ A 48-a zi de război în Ucraina (marți, 12 aprilie)
LIVE TEXT/ A 49-a zi de război în Ucraina (miercuri, 13 aprilie)
LIVE TEXT/ A 50-a zi de război în Ucraina (joi, 14 aprilie)
LIVE TEXT/ A 51 zi de război în Ucraina (vineri, 15 aprilie)
LIVE TEXT/ A 52 zi de război în Ucraina (sâmbătă, 16 aprilie)
LIVE TEXT/ A 53-a zi de război în Ucraina (duminică, 17 aprilie)
LIVE TEXT/ A 54-a zi de război în Ucraina (luni, 18 aprilie)
LIVE TEXT/ A 55-a zi de război în Ucraina (marți, 19 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 56 (miercuri, 20 aprilie)
LIVE TEXT/ A 57-a zi de război în Ucraina (joi, 21 aprilie)
LIVE TEXT/ A 58-a zi de război în Ucraina (vineri, 22 aprilie)
LIVE TEXT/ A 59-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 23 aprilie)
LIVE TEXT/ A 60-a zi de război în Ucraina (duminică, 24 aprilie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 61 (luni, 25 aprilie)
LIVE TEXT/ A 62-a zi de război în Ucraina (marți, 26 aprilie)
LIVE TEXT/ A 63-a zi de război în Ucraina (miercuri, 27 aprilie)
LIVE TEXT/ A 64-a zi de război în Ucraina (joi, 28 aprilie)
LIVE TEXT/ A 65-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 aprilie)
LIVE TEXT/ A 66-a zi de război în Ucraina  (sâmbătă, 30 aprilie)
LIVE TEXT/ 67 de zile de război în Ucraina (duminică, 1 mai)
LIVE TEXT/ A 68-a zi de război în Ucraina (luni, 2 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 69 (marți, 3 mai)
LIVE TEXT/ A 70-a zi de război în Ucraina (miercuri, 4 mai)
LIVE TEXT/ 71 de zile de război în Ucraina (joi, 5 mai)
LIVE TEXT/ 72 de zile de război în Ucraina (vineri, 6 mai)
LIVE TEXT/ 73 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 7 mai)
LIVE TEXT/ A 74-a zi de război în Ucraina (duminică, 8 mai)
LIVE TEXT/ A 75-a zi de război în Ucraina (luni, 9 mai)
LIVE TEXT/ A 76-a zi de război în Ucraina (marți, 10 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 77 (miercuri, 11 mai)
LIVE TEXT/ A 78-a zi de război în Ucraina (joi, 12 mai)
LIVE TEXT/ A 79-a zi de război în Ucraina (vineri, 13 mai)
LIVE TEXT/ A 80-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 14 mai)
LIVE TEXT/ 81 de zile de război în Ucraina (duminică, 15 mai)
LIVE TEXT/ A 82-a zi de război în Ucraina (luni, 16 mai)
LIVE TEXT/ A 83-a zi de război în Ucraina (marți, 17 mai)
LIVE TEXT/ A 84-a zi de război în Ucraina (miercuri, 18 mai)
LIVE TEXT/ A 85-a zi de război în Ucraina (joi, 19 mai)
LIVE TEXT/ A 86-a zi de război în Ucraina (vineri, 20 mai)
LIVE TEXT/ A 87-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 21 mai)
LIVE TEXT/ A 88-a zi de război în Ucraina (duminică, 22 mai)
LIVE TEXT/ A 89-a zi de război în Ucraina (luni, 23 mai)
LIVE TEXT/ 90 de zile de război în Ucraina (marți, 24 mai)
LIVE TEXT/ A 91-a zi de război în Ucraina (miercuri, 25 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 92 (joi, 26 mai)
LIVE TEXT/ A 93-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 mai)
LIVE TEXT/ A 94-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 28 mai)
LIVE TEXT/ A 95-a zi de război în Ucraina (duminică, 29 mai)
LIVE TEXT/ A 96-a zi de război în Ucraina (luni, 30 mai)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 97 (marți, 31 mai)
LIVE TEXT/ A 98-a zi de război în Ucraina (miercuri, 1 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 99 (joi, 2 iunie)
LIVE TEXT/ 100 de zile de război în Ucraina (vineri, 3 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 101 (sâmbătă, 4 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 102 (duminica, 5 iunie)
LIVE TEXT/ A 103-a zi de război în Ucraina (luni, 6 iunie)
LIVE TEXT/ A 105-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 106 (joi, 9 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 107 (vineri, 10 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 108 (sâmbătă, 11 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 109 (duminică, 12 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 110 (luni, 13 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 111 (marți, 14 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 112 (miercuri, 15 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 113  (joi, 16 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 115 (sâmbătă, 18 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 116 (duminică, 19 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 117 (luni, 20 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 118 (marți, 21 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 119 (miercuri, 22 iunie)
LIVE TEXT/ 120 de zile de război în Ucraina (joi, 23 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 121 (vineri, 24 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 124 (luni, 27 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 125 (marți, 28 iunie)
LIVE TEXT/ 126 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 127 (joi, 30 iunie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 129 (sâmbătă, 2 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 130 (duminică, 3 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 131 (luni, 4 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 132 (marți, 5 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 133 (miercuri, 6 iulie)
LIVE TEXT/ 134 de zile de război în Ucraina (joi, 7 iulie)
LIVE TEXT/ 137 de zile de război în Ucraina (duminică, 10 iulie)
LIVE TEXT/ 138 de zile de război în Ucraina (luni, 11 iulie)
LIVE TEXT/ 139 de zile de război în Ucraina (marți, 12 iulie)
LIVE TEXT/ 140 de zile de război în Ucraina (miercuri, 13 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 141 (joi, 14 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 142 (vineri, 15 iulie)
LIVE TEXT/ 145 de zile de război în Ucraina (luni, 18 iulie)
LIVE TEXT/ 146 de zile de război în Ucraina (marți, 19 iulie)
LIVE TEXT/ 147 de zile de război în Ucraina (miercuri, 20 iulie)
LIVE TEXT/ 148 de zile de război în Ucraina (joi, 21 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 149 (vinei, 22 iulie)
LIVE TEXT/ 150 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 23 iulie)
LIVE TEXT/ 151 de zile de război în Ucraina (duminică, 24 iulie)
LIVE TEXT/ 152 de zile de război în Ucraina (luni, 25 iulie)
LIVE TEXT/ 153 de zile de război în Ucraina (marți, 26 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 154 (miercuri, 27 iulie)
LIVE TEXT/ 155 de zile de război în Ucraina (joi, 28 iulie)
LIVE TEXT/ A 156-a zi de război în Ucraina (vineri, 29 iulie)
LIVE TEXT/ 157 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 30 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 158 (duminică, 31 iulie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 159 (luni, 1 august)
LIVE TEXT/ 160 de zile de război în Ucraina (marți, 2 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 161 (miercuri, 3 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 162 (joi, 4 august)
LIVE TEXT/ A 163-a zi de război în Ucraina (vineri, 5 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 164 (sâmbătă, 6 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 165 (duminică, 7 august)
LIVE TEXT/ 166 de zile de război în Ucraina (luni, 8 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 167 (marți, 9 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 168 (miercuri, 10 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 169 (joi, 11 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 170 (vineri, 12 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 171 (sâmbătă, 13 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 172 (duminică, 14 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 173 (luni, 15 august)
LIVE TEXT/ A 174-a zi de război în Ucraina (marți, 16 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 175 (miercuri, 17 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 176 (joi, 18 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 177 (vineri, 19 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 178 (sâmbătă, 20 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 179 (duminică, 21 august)
LIVE TEXT/ 180 de zile de război în Ucraina (luni, 22 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 181 (marți, 23 august)
LIVE TEXT/ Jumătate de an de la începutul războiului Rusiei în Ucraina (miercuri, 24 august)
LIVE TEXT/ A 183-a zi de război în Ucraina (joi, 25 august)
LIVE TEXT/ A 184-a zi de război în Ucraina (vineri, 26 august)
LIVE TEXT/ A 185-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 27 august)
LIVE TEXT/ A 186-a zi de război în Ucraina (duminică, 28 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 187 (luni, 29 august)
LIVE TEXT/ A 188-a zi de război în Ucraina (marți, 30 august)

LIVE TEXT/ 189 de zile de război în Ucraina (miercuri, 31 august)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 190 (joi, 1 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 191 (vineri, 2 septembrie)
LIVE TEXT/ 192 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 3 septembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 193 de război în Ucraina (duminică, 4 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 194 (luni, 5 septembrie)
LIVE TEXT/ 195 de zile de război în Ucraina (marți, 6 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 197 (joi, 8 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 198 (vineri, 9 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 199 (sâmbătă, 10 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 200 (duminică, 11 septembrie)
LIVE TEXT/ A 201-a zi de război în Ucraina (marți, 13 septembrie)
LIVE TEXT/ 203 zile de război în Ucraina (miercuri, 14 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 204-a zi (joi, 15 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 205-a zi (vineri, 16 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 206-a zi (sâmbătă, 17 septembrie)
LIVE TEXT/ A 207-zi a războiului din Ucraina (duminică, 18 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 208 (luni, 19 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 209 (marți, 20 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 210 (miercuri, 21 septembrie)
LIVE TEXT/ A 211-a zi a agresiunii ruse asupra Ucrainei (joi, 22 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 212 (vineri, 23 septembrie)
LIVE TEXT/ A 213-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 24 septembrie)
LIVE TEXT/ A 214-a zi de război în Ucraina (duminică, 25 septembrie)

LIVE TEXT/ A 215-a zi de război în Ucraina (luni, 26 septembrie)
LIVE TEXT/ 216 zile de război în Ucraina (marți, 27 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 217 (miercuri, 28 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 218 (joi, 29 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 219 (vineri, 30 septembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 220 (sâmbătă, 1 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 221 (duminică, 2 octombrie)
LIVE TEXT/ 222 de zile de război în Ucraina (luni, 3 octombrie)
LIVE TEXT/ A 223-a zi de război în Ucraina (marți, 4 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 224 (miercuri, 5 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, a 225-a zi (joi, 6 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 226 (vineri, 7 octombrie)
LIVE TEXT/ A 227-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 8 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 228 (duminică, 9 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 229 (luni, 10 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 230 (marți, 11 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 231 (miercuri, 12 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 232 (joi, 13 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 233 (vineri, 14 octombrie)
LIVE TEXT/ A 234-a zi de Război în Ucraina (sâmbătă, 15 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 235 (duminică, 16 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 236 (luni, 17 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 237 (marți, 18 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 238 (miercuri, 19 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 239 (joi, 20 octombrie)
LIVE TEXT/ 240 de zile de război în Ucraina (vineri, 21 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 241 (sâmbătă, 22 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 243 (luni, 24 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 244 (marți, 25 octombrie)
LIVE TEXT/ 245 de zile de război în Ucraina (miercuri, 26 octombrie)
LIVE TEXT/ A 246-a zi de război în Ucraina (joi, 27 octombrie)
LIVE TEXT/ A 247-a zi de război în Ucraina (vineri, 28 octombrie)
LIVE TEXT/ A 248-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 29 octombrie)
LIVE TEXT/ A 249-a zi de război în Ucraina (duminică, 30 octombrie)
LIVE TEXT/ 250 de zile de război în Ucraina (luni, 31 octombrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 251 (marți, 1 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 252 (miercuri, 2 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 253 (joi, 3 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 254 (vineri, 4 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 255 (sâmbătă, 5 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 256 (duminică, 6 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 257 (luni, 7 noiembrie)
LIVE TEXT/ 258 de zile de război în Ucraina (marți, 8 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 259 (miercuri, 9 noiembrie)
LIVE TEXT/ 260 de zile de război în Ucraina (joi, 10 noiembrie)
LIVE TEXT/ 261 de zile de război în Ucraina (vineri, 11 noiembrie)
LIVE TEXT/ 262 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 12 noiembrie)
LIVE TEXT/ 263 de zile de război în Ucraina (duminică, 13 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 264 (luni, 14 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 265 (marți, 15 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 266 (miercuri, 16 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 267 (joi, 17 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 268 (vineri, 18 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 269 (sâmbătă, 19 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 270 (duminică, 20 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 271 (luni, 21 noiembrie)
LIVE TEXT/ A 272-a zi de război în Ucraina (marți, 22 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 273 (miercuri, 23 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 274 (joi, 24 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 275 (vineri, 25 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 276 (sâmbătă, 26 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 277 (duminică, 27 noiembrie)
LIVE TEXT/ 278 de zile de război în Ucraina (luni, 28 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 279 (marți, 29 noiembrie)
LIVE TEXT/ 280 de zile de război în Ucraina (miercuri, 30 noiembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 281 (joi, 1 decembrie)
LIVE TEXT/ A 282-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (vineri, 2 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 283 (sâmbătă, 3 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 284 (duminică, 4 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 285 (luni, 5 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 286 (marți, 6 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 287 (miercuri, 7 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 288 (joi, 8 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 289 (vineri, 9 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 290 (sâmbătă, 10 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 291 (duminică, 11 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 292 (luni, 12 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 293 (marți, 13 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 294 (miercuri, 14 decembrie)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 296 (vineri, 16 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 297 (sâmbătă, 17 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 298 (duminică, 18 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 299 (luni, 19 decembrie)
LIVE TEXT/ 300 de zile de război în Ucraina (marți, 20 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 301 (miercuri, 21 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 302 (joi, 22 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 303 (vineri, 23 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 304 (sâmbătă, 24 decembrie)
LIVE TEXT/ Ziua 305 de război în Ucraina (duminică, 25 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 306 (luni, 26 decembrie)
LIVE TEXT/ A 307-a zi de război în Ucraina (marți, 27 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 308 (miercuri, 28 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 309 (joi, 29 decembrie)
LIVE TEXT Război în Ucraina, ziua 310 (vineri, 30 decembrie)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 313 (luni, 2 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 314 (marți, 3 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 315 (miercuri, 4 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 316 (joi, 5 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 317 (vineri, 6 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 318 (sâmbătă, 7 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 319 (duminică, 8 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 320 (luni, 9 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 321 (marți, 10 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 322 (miercuri, 11 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 323 (joi, 12 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 324 (vineri, 13 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 325 (sâmbătă, 14 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 326 (duminică, 15 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 327 (luni, 16 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 328 (marți, 17 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 329 (miercuri, 18 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 330 (joi, 19 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 331 (vineri, 20 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 332 (sâmbătă, 21 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 333 (duminică, 22 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 334 (luni, 23 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 335 (marți, 24 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 336 (miercuri, 25 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 337-a zi de război în Ucraina (joi, 26 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ A 338-a zi de război în Ucraina (vineri, 27 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 341 (luni, 30 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 342 (marți, 31 ianuarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 343 (miercuri, 1 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 344 (joi, 2 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 345-a zi a agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei (vineri, 3 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 346-a zi de război în Ucraina (sâmbătă, 4 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 347-a zi de război în Ucraina (duminică, 5 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 348-a zi de război în Ucraina (luni, 6 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 349-a zi de război în Ucraina (marți, 7 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 350-a zi de război în Ucraina (miercuri, 8 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 351-a zi de război în Ucraina (joi, 9 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 352 (vineri, 10 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 353 (sâmbătă, 11 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 354 (duminică, 12 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 355 ( luni, 13 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 356 (marți, 14 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 357 (miercuri, 15 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 358-a zi de război în Ucraina (joi, 16 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 359-a zi de război în Ucraina (vineri, 17 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 360-a zi de război (sâmbătă, 18 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 361-a zi de război (duminică, 19 februarie 2023)
LIVE TEXT/ 362-a zi de război în Ucraina (luni, 20 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 363-a zi de război în Ucraina (marți, 21 februarie 2023)
LIVE TEXT/ A 364-a zi de război în Ucraina (miercuri, 22 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 365 (joi, 23 februarie 2023)

LIVE TEXT/ Un an de război în Ucraina. Ziua 366 (vineri, 24 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 367 (sâmbătă, 25 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 368(duminică, 26 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 369 (luni, 27 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 370 (marți, 28 februarie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 371 (miercuri, 1 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 372 (joi, 2 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 373 (vineri, 3 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 374 (sâmbătă, 4 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 375 (duminică, 5 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 376 (luni, 6 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 377 (marți, 7 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 378 (miercuri, 8 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 379 (joi, 9 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 380 (vineri, 10 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 381 (sâmbătă, 11 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua, 382 (duminică, 12 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 383 (luni, 13 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 384 (marți, 14 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 385 (miercuri, 15 martie 2023)
LIVE TEXT/ 386 de zile de război în Ucraina (joi, 16 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 387 (vineri, 17 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 388 (sâmbătă, 18 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 389 ( duminică, 19 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 390 (luni, 20 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 391 (marți, 21 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 392 (miercuri, 22 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 393 (joi, 23 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 394 (vineri, 24 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 395 (sâmbătă, 25 martie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 396 (duminică, 26 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 397 (luni, 27 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 398 (marți, 28 martie 2023)
LIVE TEXT/ 399 de zile de război în Ucraina (miercuri, 29 martie 2023)
LIVE TEXT/ 400 de zile de război în Ucraina (joi, 30 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 401 (vineri, 31 martie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 402 (sâmbătă, 1 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 403 (duminică, 2 aprilie 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 404 (luni, 3 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 405 (marți, 4 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 406 (miercuri, 5 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 407 (joi, 6 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ A 408-a zi a agresiunii Federației Ruse în Ucraina (vineri, 7 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 409 (sâmbătă, 8 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 410 (duminică, 9 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 411 (luni, 10 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 412 (marți, 11 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 413 (miercuri, 12 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 414 (joi, 13 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 415 (vineri, 14 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 416 (sâmbătă, 15 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 417 (duminică, 16 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 418 (luni, 17 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 419 (marți, 18 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 420 (miercuri, 19 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 421 (joi, 20 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 422 (vineri, 21 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 423 (sâmbătă, 22 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 424 (duminică, 23 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 425 (luni, 24 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 426 (marți, 25 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 427 (miercuri, 26 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 428 (joi, 27 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 429 (vineri, 28 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 430 (sâmbătă, 29 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ 431 de zile de război în Ucraina (duminică, 30 aprilie 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 432 (luni, 1 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 433 (marți, 2 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 434 (miercuri, 3 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 435 (joi, 4 mai 2023)
LIVE TEXT/ A 436-a zi a agresiunii Rusiei în Ucraina (vineri, 5 mai 2023)
LIVE TEXT/ 437 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 6 mai 2023)
LIVE TEXT/ 438 de zile de război în Ucraina (duminică, 7 mai 2023)
LIVE TEXT/ 439 de zile de război în Ucraina (luni, 8 mai 2023)
LIVE TEXT/ 440 de zile de război în Ucraina (marți, 9 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 441 (miercuri, 10 mai 2023)
LIVE TEXT/ 442 de zile de război în Ucraina (joi, 11 mai 2023)
LIVE TEXT/ 443 de zile de război în Ucraina (vineri, 12 mai 2023)
LIVE TEXT/ 444 de zile de război în Ucraina (sâmbătă, 13 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 445 (duminică, 14 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 446 (luni, 15 mai 2023)
LIVE TEXT/ 447 de zile de război în Ucraina (marți, 16 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 448 (miercuri, 17 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 449 (joi, 18 mai 2023)
LIVE TEXT/ A 450-a zi a invaziei la scară largă a Federației Ruse în Ucraina (vineri, 19 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 451 (sâmbătă, 20 mai 2023)

LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 452 (duminică, 21 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 453 (luni, 22 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 454 (marți, 23 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 455 (miercuri, 24 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 456 (joi, 25 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 457 (vineri, 26 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 458 (sâmbătă, 27 mai 2023)
LIVE TEXT/ A 459-a zi a războiului purtat de Rusia în Ucraina (duminică, 28 mai 2023)
LIVE TEXT/ A 460-a zi a războiului dus de Rusia în Ucraina (luni, 29 mai 2023)
LIVE TEXT/ A 461-a zi a războiului din Ucraina (marți, 30 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 462 (miercuri, 31 mai 2023)
LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 463 (joi, 1 iunie 2023)