Jurnaliștii boicotează Duma de Stat

„Novaya gazeta” susține poziția redacțiilor instituțiilor mass-media (RBC, „Kommersant”, „Dozhd”, „Ecoul Moscovei” etc.), care și-au exprimat solidaritatea cu jurnalistele ce au fost supuse abuzurilor sexuale din partea deputatului Leonid Slutsky.

„Suntem indignați de decizia comisiei de etică și de poziția deputaților Dumei care, direct sau indirect, au susținut sau au îndreptățit comportamentul indecent al colegului lor”, scrie „Novaya gazeta”.

„Novaya gazeta” se alătură boicotului împotriva lui Leonid Slutsky, a comisiei de etică și comisiei de afaceri externe a Dumei.

Departamentul politici își retrage jurnalistul acreditat la Duma de Stat.

Sursa: Novaya gazeta

Foto: BBC

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *