Inundații în Soci

În mai multe cartiere din Soci a fost instituită starea de urgență, ca urmare a inundațiilor puternice cu care se confruntă orașul. Peste 50 de salvatori au fost mobilizaţi pentru a oferi primul ajutor, în caz de necesitate, infomează snob.ru.

Furtuna a fost atât de puternică, încât zeci de străzi au fost inundate, iar mai mulţi oameni au avut nevoie de ajutor, după ce au rămas blocaţi în automobilele luate de ape.

Totodată, localnicii și turiștii au fost rugați să nu iasă din locuințe, dar să fie pregătiți pentru o posibilă evacuare din cauza inundației orașului. Aeroportul și stațiile auto din oraș au fost inundate. Astfel, programul zborurilor a suferit unele modificări, iar patru avioane au fost nevoite să aterizeze pe aerodromuri alternative.

Autorităţile au instituit stare de urgenţă în cartierele Adler şi Hostinsk. Alerta va rămâne în vigoare până mâine.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *