Grevă de avertisment a controlorilor de trafic aerian din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Grecia că miercuri după-amiază este anunţată o grevă de avertisment a controlorilor de trafic aerian, recomandând contactarea în prealabil a agenţiilor de turism şi a companiilor aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor.
“Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Republica Elenă că Asociaţia Elenă a Controlorilor de Trafic Aerian a anunţat organizarea unei greve de avertisment de 4 ore, în ziua de 5 august 2015, în intervalul orar 14.00 – 18.00”, potrivit unui comunicat MAE.

Ministerul de Externe recomandă cetăţenilor români contactarea, în prealabil, a agenţiilor de turism şi a companiilor aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor şi consultarea site-ului ministerului.

MAE reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (ce poate fi descărcată gratuit din “App Store” şi “Google Play”), care oferă informaţii, recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, scrie medifax.ro.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *