Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   [Foto] Marșul Păcii – pentru…

[Foto] Marșul Păcii – pentru liniște și respect între oameni

Al doilea an consecutiv este comemorată, în întreaga lume, Declarația de Pace, semnată de către aşa-numitul „ambasador al păcii” din Coreea de Sud – Man-Hee Lee, pe data de 25 mai 2013.

În acest sens, pe data de 25 mai curent, peste 200 000 de tineri și femei din întreaga lume vor lua parte la un Marș al Păcii. Astfel, această Declarație a Păcii a devenit scopul oamenilor și a unor organizații afiliate.

Totodată, tinerii, femeile, politicienii vor vorbi despre dezastrul provocat de războaie, conflicte și dezastrele care au loc în întreaga lume. De asemenea, cei prezenți vor promite să facă tot ce le va sta în puteri ca să fie pace în întreaga lume.

Marșul Păcii va fi organizat nu doar în Seul, locul unde pentru prima dată a fost proclamată această declarație, dar în alte 50 de orașe din 30 de țări, cum ar fi New York, San Francisco și Berlin.

Totodată, în cadrul evenimentului va fi ținut un minut de reculegere pentru cei care și-au pierdut viețile în timpul războaielor, conflictelor, dar și cei care au murit în urma cutremurilor puternice din Nepal.