Un fost campion mondial de kickboxing a fost arestat după ce și-a agresat soția

Material de pe MeydanTV
În Baku a fost arestat multiplul campion mondial de kickboxing, Anar Suleymanov, pentru violență față de tânăra lui soție. Prin decizia Instanței raionale Narymanov din Baku, sportivul a fost condamnat pentru violență la arest administrativ pe un termen de 20 de zile.

Conform deciziei de condamnare, sportivul nu o dată și-a bătut soția, fosta lui elevă. În mărturia sa la poliție, femeia a declarat că nunta a avut loc în august 2018 și a fost căsătorită cu Anar Suleymanov doar 2 luni.

„În acest timp el m-a ținut închisă și permanent m-a bătut. A vrut să mă stranguleze. Am fugit acasă la tatălui meu, dar Anar m–a amenințat și pe mine, și pe părinții mei cu moartea, a spus că are legături cu lumea criminală și, prin urmare, nu se teme de nimeni”, a spus femeia.

În baza plângerii femeii, ofițerii de poliție au întocmit un proces verbal pe numele lui Anar Suleymanov.

Suleymanov a fost antrenorul principal al echipei naționale feminine de kickboxing. Acesta s-a remarcat prin faptul că în 2015 a ieșit la luptă cu steagul kurd, confruntându-se cu o avalanșă de critici în rețelele de socializare.

Foto: bastainfo.com

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *