Forţele Aeriene ruse vor primi peste 200 de avioane şi elicoptere noi în 2015

Forţele Aeriene ruse vor primi peste 200 de avioane şi elicoptere militare noi în cursul anului 2015, anunţă ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, citat de site-ul agenţiei TASS, scrie Mediafax.

„Modernizarea Forţelor Aeriene este una dintre priorităţile anului 2015”, a subliniat Şoigu.

„Cota armamentului modern va fi de 33 la sută, iar 67 la sută trebuie să fie în stare foarte bună”, a adăugat Şoigu, precizând că o nouă generaţie de avioane de vânătoare Suhoi-35S multirol va intra în uz în cursul anului 2015.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *