Dosarul morţii patronului Hexi Pharma, aproape de final

“Va fi o soluţie în legătură cu accidentul în această lună (n.r. iulie). Este aproape de finalizare, din datele pe care le am, expertiza tehnică asupra autoturismului. Vor putea soluţiona în termen rezonabil aceasta cauză”, a spus Augustin Lazăr, procurorul general al Romaniei, duminică, la ceremonia pentru Ziua Justiţiei, despre dosarul morţii patronului Hexi Pharma, scrie Mediafax.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, duminică, că este a aproape de finalizare expertiza tehnică asupra maşinii conduse de Dan Condrea în noaptea accidentului şi că o soluţie în dosarul morţii, va fi dată de procurori în luna iulie.

Despre ancheta cu privire la dezinfectanţii Hexi Pharma, procurorul general al României a declarat că “este în curs procesul de constituire a părţilor civile.”

“Există un volum de activitate în desfăşurare. Se desfăşoară activităţi privind ridicări de acte, sunt spre sfârşit aceste activităţi. Urmează analiza şi coroborarea cu expertizele care se fac pentru a vedea modul de eficacitate a soluţiilor care au fost ridicate de la diverse spitale”, a mai adăugat Augustin Lazăr.

Declaraţiile au fost făcute la sediul Palatului de Justiţie din Capitală, la ceremonia pentru Ziua Justiţiei, eveniment organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

Astfel, întrebat despre problemele din sistemul de justiţiei, procurorul general a spus că sunt “nişte probleme în legătură cu volumul de dosare, care trebuie soluţionate într-un termen rezonabil”.

Şeful Ministerului Public a precizat şi că sunt “probleme de integritate, care ar trebui văzute cu prioritate.”


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *