Dalai Lama cere Europei să rămână unită în faţa crizei

Dalai Lama a cerut Europei să rămână unită în faţa unei crize legate de bani, relatează AFP.

La începutul unei vizite de trei zile în landul german Hessa, liderul spiritual tibetan a făcut apel la Europa duminică să nu uite de unitate în faţa banilor. „Uniunea Europeană poate fi un model pentru alte continente, ca Africa sau Asia. Conflictele pot fi soluţionate doar prin dialog. Pentru acest lucru, este necesară conştientizarea faptului că toate cele şapte miliarde de oameni din lume sunt egali”, a adăugat Dalai Lama.

Motivul oficial al vizitei lui Dalai Lama, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, este sărbătorirea zilei sale de naştere, pe 6 iulie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *