Averea lui Ponta, pusă sub sechestru

Procurorii anticorupţie au pus sechestru pe o parte din averea premierului român Victor Ponta, care a fost chemat în această dimineaţă să dea explicaţii în legătură cu cele 19 infracţiuni de care este acuzat în Dosarul Turceni-Rovinari, anunță digi.ro.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au publicat pe site-ul instituției un comunicat de presă în care se arată că s-a început urmărirea penală față de Victor Ponta pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani.

În acest sens, procurorii au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpatului Ponta Victor-Viorel.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *