Atac armat într-un oraș din Olanda. Principalul suspect: un bărbat de 37 de ani, de origine turcă

Un bărbat de 37 de ani, de naţionalitate turcă, este căutat de poliţia olandeză, fiind considerat principalul suspect în atacul armat de la Utrecht, soldat cu moartea a trei persoane persoane şi cu rănirea altor nouă, transmite Digi24.ro.

Poliţia a anunţat că îl caută pe Gokman Tanis, în vârstă de 37 de ani, de origine turcă, în legătură cu atacul armat dintr-un tramvai, în zona centrală a oraşului Utrecht.

Atacul a avut loc în jurul orei 11:00, ora Olandei. Bărbatul s-a urcat în tramvai, a deschis din senin focul, după care a fugit la bordul unei maşini, care e căutată de poliţie în aceste momente. Unităţile antitero au descins la faţa locului, iar la căutări participă şi elicoptere ale poliţiei.

Autoritățile olandeze au spus că atacul pare unul de tip terorist și îl tratează ca atare. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *