Anchetatorii ruși au făcut publice posibilele cauze ale accidentului produs pe aeroportul Șeremetievo

Comisia de anchetă a Parchetului General Rus a făcut publice posibilele cauze ale tragicului accident produs ieri, 5 mai, pe Aeroportul Internaţional Şeremetievo din Moscova, cauzând moartea a 41 de oameni după ce avionul cu care ar fi trebuit să zboare a luat foc, pe pistă.

Potrivit presei rusești, ancheta examinează câteva posibile versiuni ale tragicului accident în care a fost implicată aeronava Sukhoi Superjet 100 pe aeroportul Şeremetievo, printre care:

– calificările insuficiente ale piloților sau a persoanelor care au efectuat verificarea tehnică a bordului avionului înainte de zbor și a controlorilor de trafic;

-disfuncționalitatea tehnică a aparatului de zbor;

-condițiile meteorologice nefavorabile.

Între timp, autoritățile din Murmansk au anunțat că familiile celor decedați vor primi câte 1 milion de ruble, echivalentul a 15.300 de dolari, iar victimele internate în spital vor primi câte 500.000 de ruble sau 7.650 dolari.

Totodată, Ministerul Sănătății de la Moscova anunță că numărul pasagerilor, internați în spital, a ajuns la nouă.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *