Lista actualizată a bunurilor de stat care urmează să fie supuse privatizării

La şedinţa din 11 februarie 2019, cabinetul de miniștri a aprobat lista bunurilor proprietate de stat supuse privatizării în redacţie nouă. Totodată, au fost excluse bunurile privatizate în perioada anilor 2017-2019, bunurile reorganizate prin fuziune, entităţile la care a fost intentată procedură de insolvabilitate şi cele la care s-a determinat lipsa activelor.

Din programul de privatizare au fost excluse 24 de bunuri privatizate, au fost concretizate datele care identifică bunurile proprietate de stat supuse privatizării, precum şi incluse unele bunuri noi.

În perioada care urmează, ar urma să fie privatizate: S.A. „Moldtelecom”, S.A. „Rețelele Electrice de Distribuție Nord”, S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord”, S.A. „Hotelul „Chișinău”, Î.S. „Fabrica de sticlă din Chișinău”, Î.S. „Tipografia Academiei de Științe a Moldovei”, Î.S. „Combinatul Poligrafic din Chișinău” etc.

Lista completă actualizată a bunurilor proprietate de stat supuse privatizării în redacţie nouă:


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *