ZdG lansează ediția de abonare online

După cum știți, ediția tiparită a Ziarului de Gardă este diferită de ediția sa online, iar acest fapt este dictat, evident, și de considerentele economice.

Pe site-ul publicației noastre apar doar unele din articolele semnate Ziarul de Gardă, iar cele mai importante investigații, reportaje și interviuri, dar și reportaje-foto apar exclusiv în ziar, pe suportul de hârtie. Acest fapt îi face pe oamenii de afaceri, pe cei plecați din țară sau pe cei foarte ocupați să nu fie la curent cu tot ce se întâmplă.

Din acest motiv noi ne-am propus să lansăm ediția completă a ziarului în format *.pdf ce poate fi transmisă prin e-mail în fiecare joi dimineață, în aceeași formă și același format ca și ziarul. Astfel, indiferent unde Vă aflați, puteți fi alături de ZdG, de pe telefon, tabletă sau laptop, deconspirând împreună schemele de corupție cu care sunteți atât de obisnuiți.

Pentru acest an avem o ofertă pentru cei ce se abonează la versiunea online a ziarului. Orice abonat la ediția online va putea abona gratis pe cineva din țară la ediția tiparită a Ziarului de Gardă în rusă.

De asemenea, dacă nu aveţi posibilitatea de a ajunge la un oficiu poştal pentru a face un abonament, dacă vă este mai comod să faceţi plăți online, dacă sunteţi în altă ţară şi doriţi să vă bucurați părinții sau rudele din țară, acum această posibilitate este valabilă.

Prețul abonării este unul simbolic – 1 Euro/lună, iar pentru a ne asigura că orice tranzacție este cât se poate de sigură, am decis să folosim serviciul PayPal, un serviciu foarte ușor de utilizat și care oferă cel mai înalt grad de siguranță, atât pentru cei din țară cât și pentru cei din afara țării. Mai multe detalii le găsiți pe site-ul publicației, www.zdg.md, la secțiunea ABONARE.

Vă mulțumim pentru suport și încredere.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *