Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Vrei să devii un orator…

Vrei să devii un orator elocvent și o persoană cu abilități de organizare efectivă? Aplică pentru programul Speaker`s Hub până pe 10 septembrie!

Pe data de 23 septembrie va fi lansat programul Speaker`s Hub organizat de către Asociația Obștească „Serviciu pentru Pace”. Lansăm un apel către toți tinerii ce doresc să se afirme în domeniul oratoriei, să devină lideri de o verticalitate lăudabilă și să gestioneze eficient emoțiile căpătate în timpul unui discurs public.

Proiectul are ca scop dezvoltarea semnificativă a abilităților oratorice în cadrul instruirii tinerilor. Obiectivul nostru prioritar este îmbunătățirea calităților oratorice ale tinerilor generații și creșterea calitativă a eventualelor discursuri publice livrate de tinerii oratori. Misiunea noastră este să conectăm tinerii din întreaga țară cu ceea ce întrunește conceptul de oratorie. Aceasta include și afirmarea lor, căci tinerii sunt cei care generează schimbarea. Printre obiectivele specifice se numără zece module complexe de instruire, printre care cunoașterea generală a noțiunii de oratorie, gestionarea eficientă a emoțiilor în momentul vorbirii în public, formarea unei gândiri analitice, cunoașterea eticii generale ale unui bun orator și căpătarea însușirilor unei persoane persuasive.

Programul presupune o serie de training-uri cu diverși specialiști ce posedă o experiență bogată în domeniul oratoriei, artei comunicării, dicției și persuasiunii. Training-urile sunt urmate de workshop-uri ( ateliere ), care presupun aplicarea informației acumulate în practică, valorificarea teoriei și laboratoare de lucru practice asupra celor însușite. De asemenea, programul include și teambuilding-uri ce vor forma o relație de colaborare dintre echipa de organizatori ai proiectului și participanți, creând și eventuala conexiune, spirit de echipă și organizare efectivă, fapt care va permite aderarea la comunitatea „Speaker`s Hub”.

Te încurajăm și pe tine să beneficiezi de programul nostru.
Aplică acum accesând formularul: https://olivia318.typeform.com/to/oZmbl1
Pentru mai multe detalii, urmărește pagina noastră de facebook:
https://www.facebook.com/SPPSpeakersHub/?ref=br_rs
Telefon de contact: 079121261, Olivia Roșca, Coordonator Pr&Comunicare al proiectului.

Comunicat de presă