[Video] Spot autohton: „GO ON. Fruits from Moldova”

Proiectul Băncii Mondiale „Agricultura Competitivă în Moldova” lansează un nou spot video promoțional „GO ON. Fruits from Moldova”. Acesta este cel de-al treilea spot promoțional creat în cadrul campaniei de promovare a proiectului MAC-P, cel de întâi fiind lansat pe 20 iulie 2015, iar al doilea pe 25 august.

Video-ul a fost creat de echipa atelierului „Sergiu Prodan PR & Publicitate” și-i prezintă pe agricultorii moldovenii care își cântă greutățile prin care trec din cauza embargoului impus de Federația Rusă, cântând în limba engleză legendarul hit semnat de Queen – The Show Must Go On.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. tarasov ion

    Asa se face in UE si nu numai,iar ceva inteligent este minunat,poate il dublati si in rusa,pt,ca eine-au pus embargou,iar europenii ne-au deschis piata,ceea ce este bine pt,noi,dar nu se pot face astfel de filmulete pt,alte produse gen vinuri,spirtoase,spumoases,a, Succes !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *