Un show cu lampioane, la Valea Morilor

Sâmbătă, 3 octombrie, începând cu ora 16:30, la Valea Morilor va fi organizat Sky Sensation Event. În cadrul evenimentului cei prezenți vor avea parte de muzică bună și vor lansa lampioane.

Scopul proiectului este de a crea un context favorabil participării și contribuirii active a tinerilor la concerte şi evenimente de acest gen, pentru a cultiva spiritul empatic și de asemenea de a savura din plin momentele unei seri magnifice.

Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediție. Accesul este gratis.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *