Târg de Semințe și Flori

Pe data de 30 mai, ora 13:00, în Parcul Zaikin, toți dritorii sunt invitați la un târg de semințe și flori.

flyertirg_roOamenii sunt invitați să vină a târg cu plante, răsaduri sau semințe de flori, atât pentru exterior cât și pentru interior. În cadrul acestui eveniment veți avea ocazia să oferiți aceste plante ori să faceți schimb cu altele, sau să le vindeți/cumpărați pentru un preț simbolic, sau să veniți în calitate de simplu vizitator.

Pe durata târgului participanții vor putea primi sfaturi de grădinărit și vor viziona filmulețe educaționale despre mediu. În plus, vă puteți bucura de băuturi la care sunteți invitați să aduceți câte o gustare de acasă.

Plantele de exterior ce vor rămâne de la târg, cât și cele oferite de vizitatori, vor fi plantate cu ajutorul copiilor și localnicilor în Parcul Zaikin, pe 31 mai, între orele 13:00-17:00


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *