Surprize la Festivalul „Mai Retro”. Au mai rămas câteva zile

Au mai rămas doar două zile până la Festivalul „Mai Retro”. De aceea, organizatorii evenimentului au pregătit surprize pentru vizitatori.

„Pentru că fiecare oaspete e special pentru noi, ne-am gândit să vă bucurăm cu nişte promoții bune de tot pe ultima sută de metri înainte de eveniment: Matinalii vor avea intrarea gatuită la festival. În fiecare zi, până la ora 11.00, aveți acces liber la distracție! Pe data de 30 aprilie, toți cei care nu au apucat să-şi cumpere bilet vor fi suprinşi cu intrarea absolut gratuită la „Mai Retro”. Cu certitudine distracția cu toată gaşca e mai „simțibilă”, de asta, dacă vă organizați în grup mai mulți decât 20 la număr, noi vă facem reducere la bilete! Fiecare membru al găştii va putea achiziționa biletul cu doar 50 de lei. Ne vedem la MAI RETRO!”, susțin organizatorii Festivalului.

Amintim că, în perioada 1-3 mai, Centrul Cultural VATRA deschide sezonul de evenimente, printr-un grandios spectacol muzical în aer liber, care invită toţi doritorii de a petrece sărbătorile de mai ca pe timpuri, în sânul naturii, alături de familie şi oameni dragi.

Mai multe detalii găsiți aici, iar bilete pot fi cumpărate online pe afisha.md.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *