Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Surprize la Festivalul „Mai Retro”.…

Surprize la Festivalul „Mai Retro”. Au mai rămas câteva zile

Au mai rămas doar două zile până la Festivalul „Mai Retro”. De aceea, organizatorii evenimentului au pregătit surprize pentru vizitatori.

„Pentru că fiecare oaspete e special pentru noi, ne-am gândit să vă bucurăm cu nişte promoții bune de tot pe ultima sută de metri înainte de eveniment: Matinalii vor avea intrarea gatuită la festival. În fiecare zi, până la ora 11.00, aveți acces liber la distracție! Pe data de 30 aprilie, toți cei care nu au apucat să-şi cumpere bilet vor fi suprinşi cu intrarea absolut gratuită la „Mai Retro”. Cu certitudine distracția cu toată gaşca e mai „simțibilă”, de asta, dacă vă organizați în grup mai mulți decât 20 la număr, noi vă facem reducere la bilete! Fiecare membru al găştii va putea achiziționa biletul cu doar 50 de lei. Ne vedem la MAI RETRO!”, susțin organizatorii Festivalului.

Amintim că, în perioada 1-3 mai, Centrul Cultural VATRA deschide sezonul de evenimente, printr-un grandios spectacol muzical în aer liber, care invită toţi doritorii de a petrece sărbătorile de mai ca pe timpuri, în sânul naturii, alături de familie şi oameni dragi.

Mai multe detalii găsiți aici, iar bilete pot fi cumpărate online pe afisha.md.