Sculpturi de zăpadă în Capitală

Prima zăpadă a bucurat atât copiii, cât și pe părinții acestora. Oamenii au ieșit la săniuș, au făcut babe de zăpadă, iar pe data de 10 ianuarie vor avea și posibilitatea să facă adevărate sculpturi de zăpadă.

Toți doritorii de a participa la această aventură sunt așteptați duminică, începând cu ora 11:00, la Dendrarium, Chișinău.

Potrivit organizatorilor evenimentului, nu trebuie să uităm să luăm cu noi:
-încălțăminte impermeabilă
-mănuși impermeabile (varianta buget – mănuși de material + mănuși de cauciuc sanitare deasupra)
-instrumente de sculptat: lingura mare si mica, o scândură, cuțit, sârmă, ferestrău, lopată, căldare patrată (cu laturi drepte)
-haine calde de schimb


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *