Reuniunea jurnaliștilor din R. Moldova și România

În perioada 23-25 ianuarie 2015, la București, va fi organizată Reuniunea jurnaliștilor din R. Moldova și România.

Evenimentul va aduce laolaltă peste 70 de jurnaliști din cele două state pentru a conlucra în vederea dezvoltării unui spațiu informațional comun, dominat de principiile etice ale jurnalismului modern.

Temele acestei prime ediții vor fi:
– R. Moldova și România: valori și interese comune
– Presa şi puterea. Presa de investigație
– Presă şi identitate: spațiu informațional comun

Alături de jurnaliști cunoscuți, vor participa demnitari din România şi R. Moldova, precum și experți în spațiul românesc de pe cele două maluri de Prut.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Nu e de azi de eri.De mai de mult face asta.Problema e, ca desi constient de raitaleti merge pe faptul si intuitiea vociferata aiurea de unii incompetenti,inconstienti dar mult mai putin rau intentionati, ca mergem la rusi .Deci atentie PAUL ..Ori nu adeverim titlul dlui Stavila.Atractiv o fi din punct de vedere diversitate limba dar nu aici pe pamant romanesc ocupat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *