Reduceri la biletele pentru BITEI 2016

Teatrul Eugene Ionesco anunță reduceri în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalul Internațional de Arte Scenice, BITEI-2016. Astfel, biletele la evenimentele care reprezintă o fuziune inedită a artei teatrale, dansului, cinematografiei și literaturii vor costa între 50 și 70 de lei. Spectacolele incluse în program se joacă în acest an pe 2 scene din capitală – Teatrul Eugen Ionesco și Teatrul Dramatic Rus de Stat „A.P. Cehov”.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-223-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Detalii despre Festivalul Internațional de Arte Scenice găsiți pe pagina de Facebook: Bienala Teatrului Eugene Ionesco:BITEI-2016.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *