Președinția spune că Sofia Rotaru va cânta gratis la concertul dedicat învestirii lui Vlah

Sofia Rotaru, care a fost invitată la concertul dedicat învestirii Irinei Vlah în funcția de bașcan al UTA Găgăuzia, ar urma să cânte gratis. Cel puțin, acesta este răspunsul oferit de Serviciul de presă al Președinției pentru ZdG.

Irina Vlah a declarat, în cadrul unei discuții în direct cu publicul, că artista a fost invitată de către președintele R. Moldova, Igor Dodon, „care a decis să ne facă un cadou”.

Anterior, Dodon a spus că și alți artiști străini, pe care i-a invitat au evoluat „gratis”, printre care Filip Kirkorov, Oleg Gazmanov sau Denis Maidanov. La 9 mai curent, în R. Moldova a fost Valeria. Atunci, șeful statului a refuzat să răspundă la întrebările despre bani.

Irina Vlah, care a fost aleasă pentru al doilea mandat consecutiv de bașcan al UTA Găgăuzia, va depune jurământul și va fi învestită în funcție vineri, 19 iulie. La ceremonie ar urma să participe Igor Dodon, Maia Sandu și Zinaida Greceanîi.

Foto: comments.ua

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *