O nouă ediție a Târgului handmade

O nouă ediție a târgului handmade va avea loc la 14 noiembrie, începând cu ora 10:00, în Centrul Comercial Zorile.

În cadrul târgului, cei prezenți vor avea posibilitatea să găsească bijuterii, accesorii, cutii pentru creații, cutiii și comode pictate, cosmetică naturală, articole din piele naturală, jucării cu inscripții, jucării parfumate, grădini la borcan, obiecte de decor, coșulețe pentru gospodărie, tablouri și multe altele.

„Vino și te inspiră de creațiile noastre la un târg mic însă super-concentrat, cu cei mai iscusiți meșteri și cele mai creative lucrări”, îndeamnă organizatorii evenimentului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *