Maratonul de Crăciun 2016

Duminică, 18 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc cea de-a patra ediție a cursei costumate pentru întreaga familie, Maratonul de Crăciun 2016.

Scopul de bază a Maratonului de Crăciun este să parcurgi distanța necesară, să primești cadouri și să încari cu multă energie și amintiri excepționale.

La cursa Maratonului de Crăciun 2016 poate participa fiecare doritor, iar singura condiție este să porți un costum de carnaval și să completezi un formular de înregistrare pe site-ul Crăciun.md. Pentru cei care nu au reușit să să se înregistreze online, în ziua evenimentului, la data de 18 decembrie, se pot înregistra pe loc, în PMAN.

Fiecare participant va beneficia de un set care include numărul de ordine, o căciulă de Moș Crăciun și o cutie pentru colectarea cadourilor.

Traseul Maratonului de Crăciun se desfășoară pe bd. Ștefan cel Mare, până la intersecția străzii Izmail. Linia de finiș va fi în Piața Marii Adunări Naționale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *