„Mai Retro” – Mai aproape de natură

Petrecerea timpului în aer liber, mișcarea în sânul naturii, dar și o comunicare directă, vie cu oamenii, sunt condițiile de bază pentru un mod sănătos de viață. Festivalul „Mai Retro” și-a propus să fie mai aproape de natură, de aceea pe 30 aprilie și 1 mai, vă aşteaptă 2 zile în care veți avea parte de o conectare cu natura: iarbă verde, aer proaspăt, hiking în Codri până la izvorul lui Ştefan cel Mare, ciclism, sporturi relaxante şi extreme, jocuri, camping sub cerul liber, răsărituri mirifice şi multă energie pozitivă. Toate acestea, şi chiar mai mult într-o minivacanță de poveste la Vatra.

„Patru zile de primăvară la Complexul Vatra vor deveni un prilej frumos pentru o promenadă cu bicicleta pentru toți amatorii de ciclism din R. Moldova. Linia de Start a plăcerii – Chișinău, linia de Finish – Complexul Etno -Cultural Vatra, o destinația perfectă în toi de sărbătoare. Cicliștii vor avea acces gratuit la sărbătoare cu înscriere preventivă prin completarea formularului.

Doritorii de a participa la o drumeție în codrii Moldovei în compania unui ghid profesionist și cu un echipament special, se pot înregistra gratis completând formularul”, susțin organizatorii evenimentului.

Iar pentru cei care vor să fie treziți de răsăritul gingaş, organizatorii au pregătit zona de camping, unde puteți veni cu corturile, sacurile de dormit personale sau aveți posibilitatea să închiriați colibele noastre pline de spirit rustic.

Nu uita, codrii, soarele şi voia bună îşi dau întâlnire de pe 28 aprilie până pe 1 mai la „Mai Retro”. Evadează cu noi în sanctuarul naturii!

Mai multe detalii găsiți aici, iar bilete pot fi cumpărate online pe afisha.md.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *