Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Librăria Bestseller anunță lichidări de…

Librăria Bestseller anunță lichidări de stoc cu reduceri de 70% la peste 1000 de titluri de carte

Librăria Bestseller anunță lichidări de stoc de 70% la peste 1000 de titluri de carte. Promoția va fi valabilă în perioada 15-30 mai. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

Iubitorii de literatură se vor putea bucura de reduceri de 70% la peste 1000 de titluri de carte din diverse domenii: literatură artistică universală și română, literatură motivațională, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii, dicționare, cărți de management, business și investiții.

Top 5 cele mai vândute cărți în această primăvară sunt: „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga, „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, „Vara în care mama a avut ochii verzi” de Tatiana Țîbuleac, „Insomnii” de Irina Binder și „Dirty Vera Cruz” de Lola Majeure.

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută. „Cartea este unicul lucru pe care cumpărându-l devii mai bogat.”