„HoraQuest” te duce în Delta Dunării

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei anunță că în perioadele 30 mai – 3 iunie și 5 iunie – 10 iunie se vor desfășura primele două etape ale concursului „HoraQuest”, în raionul Strășeni și Ialoveni.

Toți participanții care vor aplica și vor fi selectați pentru aceste etape – vor avea asigurată o vacanță de 7 zile la Marea Neagră și în Delta Dunării, în România.

Concursul „HoraQuest” este o premieră pentru R. Moldova. Acesta este dedicat elevilor și studenților și presupune un concurs de tip Quest, derulat exclusiv în mediul rural.

Tinerii admiși vor sta, timp de 5 zile, la o bază de camping. În fiecare dimineață participanții se vor trezi în tabără și vor porni la drum PE BICICLETE ca să cutreiere satele Moldovei. În sate vor avea de îndeplinit un șir de probe (cea mai originală horă, excepționalitatea selfie-urilor făcute, eficiența challenge-urilor lansate, căutarea comorii, dar și alte misiuni specifice, diferite de la tur la tur) care să le dezvolte spiritul de echipă și creativitatea.

„Toți cei care vor merge în primele 2 tururi ale concursului vor avea parte de o vacanță de neuitat în Delta Dunării. După ce vom străbate satele republicii, vom merge cu toții la mare. Am promis încă de la începutul anului că în această vară tinerii vor avea parte de cea mai mare aventură a vieții, iar acum încep faptele”, a declarat Anatol Ursu, președintele Mișcării Civice Tinerii Moldovei.

Formularul de participare HoraQuest poate fi găsit aici.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *