(Foto) Ziua Națională a Vinului 2016

Sâm­bătă și dumi­nică, (1-2 octom­brie 2016), în Piața Marii Adu­nări Națio­nale (PMAN) din Chi­și­nău este săr­bă­to­rită Ziua Națio­nală a Vinu­lui. Cea de-a XV-a edi­ție este orga­ni­zată sub gene­ri­cul „Omul – Sufle­tul Vinu­lui”.

Eve­ni­men­tul se va des­fă­șura sub bran­dul unic de ţară „Vinul Mol­do­vei. O legendă vie” și își pro­pune să des­co­pere legen­dele legate de vinul mol­do­ve­nesc și tra­di­ți­ile mile­nare de vini­fi­ca­ție ale popo­ru­lui nos­tru. Săr­bă­toa­rea va oferi vizi­ta­to­ri­lor o expe­rienţă cultural-cognitivă bogată, for­ma­tul Zilei Națio­nale a Vinu­lui bazându-se pe com­po­nenta edu­ca­tivă: pro­mo­va­rea con­su­mu­lui con­ști­ent și mode­rat al vinu­ri­lor de cali­tate.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *