(Foto) Spectacol jucat în incinta Gării Feroviare din Chișinău

Gara Feroviară din Chișinău s–a transformat, ieri, 21 septembrie, vreme de câteva ore, într-o platformă perfectă pentru cei pasionați de teatru.

unnamed (3)Peronul a devenit o sală de teatru, cu locuri amplasate pentru vizitatori, iar piesa propriu-zisă a fost jucată chiar pe liniile de cale ferată.

Pe „scenă” au ucrat actorii Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, care au prezentat spectacolul „Orient Express”. Textul piesei a fost scris special pentru teatrul craiovean de Matei Vișniec, dramaturg francez de origine română.

Vizitatorii au rămas copleșiți de emoții și impresii pozitive, arătându-se dornici de organizarea a cât mai multe evenimente similare, care oferă posibilitatea pasionaților de artă de a se bucura de clipele favorabile sufletului și culturii.

Premiera spectacolului a avut loc în mai 2009, în cadrul unui proiect teatral european.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *