[Foto-Reportaj] Ziua Internațională a Copiilor (Partea I)

Ziua Internațională a Copiilor, a început să fie sărbătorită încă de duminică, 31 mai curent.

Copii, împreună cu părinții au împânzit grădina publică Ștefan cel Mare și scuarul Catedralei, unde au putut să se distreze alături de animatori, să asculte muzică și să danseze, să se lase pictați pe față, înfulecând dulciurile și participând la master-class-urile organizate de meșteri populari iscusiți. În timp ce bunicii au dansat pe muzică de fanfară.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *