[Foto-Reportaj] Sclipirile de la „Celebration’ 2015”

În perioada 26-29 martie, centrul expozițional Moldexpo este gazda celei de-a VIII-a ediții a expoziției internaționale „Celebration’ 2015”, dedicată petrecerilor. În cadrul acestei expoziții participanții își propun să prezinte în cele mai frumoase și interesate nuanțe Arta Sărbătorii.

„Celebration’ 2015” este un spaţiu de demonstraţie a tendinţelor moderne a industriei sărbătorii, formată din combinarea expoziţiei cu un show-program de excepţie. Atmosfera de sărbătoare şi decorul plin de culoare vor conferi expoziţiei farmec şi exclusivitate. Proiectul este un eveniment atractiv atât pentru viitorii miri, cât şi pentru specialiştii din domeniu.

Foto: Dionis NICOLAI


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *