[Foto-Reportaj] Rock`n Haret, la sfârșit de an academic

Cel de-al patrulea concert „Rock’n Haret” a avut loc la Liceul „Spiru Haret” în seara de vineri, 22 mai curent.

„Rock’n Haret este o inițiativă a Senatului Elevilor „Spiru Haret” care presupune organizarea la fiecare sfârșit de an academic a unui festival rock cu participarea unor nume de rezonanță ale muzicii autohtone. Prin intermediul acestui festival ne-am propus să consolidăm relația liceu-elev, să creștem încrederea elevilor în instituția de învățământ în care își fac studiile și să oferim spațiu potrivit pentru dezlănțuirea emoțiilor de sfârșit de an academic”, susțin organizatorii evenmentului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *