(Foto-Reportaj) Expoziția națională „Fabricat în Moldova”

În aceste zile, la Centrul „Moldexpo”, se desfășoară expoziția „Fabricat în Moldova”. Peste 350 de agenţi economici din diferite ramuri ale economiei naţionale participă la cea de-a XVI-a ediție a expoziției naționale.

La ediţia din anul acest an sunt prezentate 15 standuri colective a 13 raioane, inclusiv UTA Gagauz-Yeri şi regiunea transnistrene. Ca de fiecare dată, în cadrul evenimentului, mai mulți producători din țară își prezintă produsele nou lansate.

Programul adițional al expoziției mai include conferințe, seminare și mese rotunde privind eficiența energetică, exportul pe piețele internaționale, preambalarea mărfurilor, finanțarea inovațiilor, elaborarea și promovarea brandului, raportarea CNAS, alte teme actuale.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. tolea mereuta

    Mi se pare un lucru bun pentru viitoarele schimburi comerciale si pt,exportul Moldovei,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *