(foto) O CORABIE din R. Moldova face senzaţie în România

Vedeta oraşului Mangalia este, în această perioadă, o corabie sub pavilionul R. Moldova, ancorată în portul turistic, scrie romanialibera.ro

Este vorba de o navă cu două catarge, denumită “Marea”, înmatriculată la Giurgiuleşti – singurul port al R. Moldova la Dunăre. Turiştii de la Mangalia admiră velierul şi îşi fac poze cu el de pe ţărm – neavând voie să urce la bord, întrucât este proprietate privată.

Privitorii susţin că ar fi corabia pe care s-a filmat serialul “Toate pânzele sus”. Totuşi, este vorba de o altă navă. Filmul s-a realizat pe nava “Speranţa”, special construită pentru filmare, şi care, ulterior, s-a scufundat. Nava “Marea”, deşi mai veche decât “Speranţa”, a fost restaurată şi este funcţională. În ultimele zile, la bordul navei “Marea” nu se afla nimeni, aşa că n-am putut cere detalii despre ea.

sursa: romanialibera.ro, foto: Mihai Diac


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *