Flashmob-ul „Muzică clasică în lanul de grâu”

Chișinău Youth Orchestra dă start proiectului de vară. De această dată, noua ediție va fi lansată pe data de 9 iulie, în lanul de grâu de lângă orășelul Căinari.

În cadrul flashmobului 14 tineri din orchestră vor interpreta partea a doua din concertul nr. 21 de Wolfgang Amadeus Mozart muncitorilor care seceră lanul de grâu alături de combine și tractoare. Orchestra și pianul vor fi amplasați în grâu, iar momentul interpretativ va reprezenta o surpriză pentru muncitori, ei neștiind de prezența „oaspeților” muzicieni.

Flashmobul face parte din evenimentele de vară Chișinău Youth Orchestra, 10 la număr, ce vor avea loc în perioada iulie-august. Ediția va culmina la sfârșit de august cu un recital extraordinar alături de Valentina Nafornița și un concert simfonic realizat de 100 de tineri muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Belarus, Letonia, Olanda și Elveția la Filarmonica din Kiev.

Flashmobul este organizat de către Asociația Muzical-Corală.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *