Finul lui Vlad Plahotniuc: „Până la urmă, înțelegem că poți cumpăra și sportul, și politica, și businessul”

„Dacă nu am avut timp să citesc cărți înțelepte, eu am ascultat oameni înțelepți” – este motoul unui interviu realizat de Inesa Dermenji, jurnalistă la brw.md, fosta iubită a lui Renato Usatîi, cu Dorin Damir, finul vicepreședintelui PD, Vlad Plahotniuc.

Deși, pe parcursul interviului, nu amintește nimic despre efectele relației cu nașul său, Vlad Plahotniuc, Damir se declară un om împlinit și fericit. El recunoaște că în viață totul se vinde: „Deseori chiar noi ne înșelăm pe noi, spunând că nu-i adevărat, dar, până la urmă, înțelegem că poți cumpăra și sportul, și politica, și businessul. Nu poți cumpăra fidelitatea, onoare și sinceritatea”.

Pronosticurile lui Damir pentru R. Moldova și lume sunt extrem de optimiste. „Vom avea schimbări în bine, inclusiv în țară. Deși situația economică din lume și de la noi este complicată, sunt sigur că totul se va schimba în bine. Se va schimba și dispoziția din societate, deoarece noi toți depindem de condițiile economice și politice”, spune finul lui Vlad Plahotniuc.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. slava

    Inclusiv cum se vinde si presa, si informatia…in cazul daca, daca sa traiesc fericit, cu un post de lucru acasa, alaturi de familie inseamna sa ma vand, atunci o fac. Decat sa stau in genunchi in fata rusilor precum au stat parintii nostri!!

  2. Gerald Butler

    Caracteristic capitalismului, orice se vinde, doar ca trebuie sa gasesti pretul potrivit. Reiese ca a fost un interviu sincer, fara fatarnicie si fraze frumoase de adormit copii. Si apropo, capitalismul este unul din criteriile de baza a unei societati progresiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *