Echipa lui Shor, noua campioană la fotbal

Milsami Orhei, echipă patronată de omul de afaceri Ilan Shor, învinuit în dosarul Băncii de Economii, a câştigat, în premieră, campionatul R. Moldova la fotbal. Titlul s-a jucat în ultima etapă, când Milsami a învins, pe teren propriu, pe Dacia, cu 2-1. Interesant este faptul că trei echipe, Milsami, Dacia şi Sheriff au acumulat, la finalul campionatului, un număr egal de puncte, diferenţa făcându-se la punctajul acumulat de cele trei în meciurile directe.

Amintim că, Ilan Shor candidează la funcţia de primar de Orhei. Acesta este acum în arest la domiciu.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *