Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Deschiderea Târgului de Crăciun

Deschiderea Târgului de Crăciun

Astăzi, 15 decembrie, la ora 18.00, va fi deschis Târgul de Crăciun. Astfel, strada 31 august 1989 devine pietonală (între str. Al. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni), pentru a găzdui timp de o lună primul Târg de Crăciun în stil european organizat în Moldova.

„Vino să te convingi că zona din centrul orașului este de nerecunoscut – pe fundalul clădirilor scăldate în proiecții grandioase de lumini, învăluit de aroma vinului fiert, acompaniat de colinde și concerte live, Târgul de Crăciun își propune să-i facă pe toți să simtă magia sărbătorilor de iarnă într-o atmosferă caldă și frumoasă „Acasă de Crăciun”.

Vino să bifezi cel mai tare selfie cu Pomul de Crăciun! Coniferul instalat în apropierea Palatului Național „Nicolae Sulac” veghează asupra Târgului și nu e deloc o întâmplare că atrage privirile tuturor. Bradul impunător a fost adus din Carpații României (județul Suceava), fiind un cadou din partea Guvernului de la București. Împodobit cu 40.000 de beculețe și 350 de figurine, Pomul de Crăciun completează atmosfera de magie creată de miile de luminițe din jur.

Tot aici te poți bucura de sărbătoare în:
– Zona de poveste, unde cei mici îl vizitează pe Moș Crăciun chiar în căsuța lui, pentru a sta de vorbă cu Moșul și a primi cadouri,
– Zona de gheață, unde îți pui patinele și zbori ca vântul pe cel mai mare patinoar din țară,
– Zona aventurii, unde te dai într-un carusel uriaș și fermecător, ca în filme, cu 72 de locuri,
– Zona tradițiilor, unde descoperi meșteșuguri și produse tradiționale în 20 de căsuțe din lemn”, susțin organizatorii acestui Târg.

Anul acesta, Târgul de Crăciun în Chișinău va fi deschis până la 14 ianuarie 2018.