De ce „stă” Renato Usatâi cu capul în jos?

Renato Usatâi poate fi observat pe unele panouri din capitală cu capul în jos. Nu știm dacă e de vină neatenția persoanelor care au instalat afișul sau o acțiune de huliganism.

Amintim că controversatul om de afaceri Renato Usatâi s-a implicat în politică, dar a plecat în Federația Rusă, cu două zile înainte de alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014, când partidul lui a fost exclus din lista concurenților electorali.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *