Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Curs de Scenaristică TV &…

Curs de Scenaristică TV & Film la Chișinău!

Dacă ești pasionat rău de film sau TV și vrei să excelezi în acest domeniu atunci Telefim Atelier este pentru tine! Nu este musai să ai studii în domeniu. Important e să iubești să scrii, să muncești cu spor, să ai răbdare și să-ți dorești un proiect al tău.

Cunoștințele dobândite la acest curs îți vor oferi posibilitatea să aplici la orice gen de producție audiovizuală, pentru că o lucrare bună – de la un TV show până la un film de ficțiune – începe cu un SCENARIU.

Primul modul în derulare, SCENARISTICĂ TV DRAMA, e un curs practic, unde împreună cu Jana Burbach, scenaristă din Germania, în cadrul a 12 ateliere, ai posibilitatea să-ţi dezvolți elaborezi propriul proiect.

Atelierul de scenaristică este format din 2 sesiuni a câte 6 zile. Prima sesiune începe pe 5 februarie și durează până pe 10 februarie. A doua sesiune: 26 Februarie – 03 Martie.

Mai multe detalii poți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Formular de Aplicare: https://drive.google.com/…/10EtT887XZgI-1rCKj_6mxZzgh62hLv0…

Cursul de Scenaristică TV Drama este gratuit. Data limită pentru aplicare – 26 ianuarie. Cursul se va ține în engleză. Proiectul fiind realizat cu sprijinul financiar al Ambasadei SUA la Chișinău. Organizatorul evenimentului este „MIA”, asociație non-guvernamentală, creată pentru dezvoltarea resurselor audiovizuale.

Telefilm Atelier este un proiect, scopul căruia este de a dezvolta contentul audiovizual autohton și de a stimula producția TV și film independentă. Proiectul este destinat studenților, reprezentanților industriilor creative, jurnaliștilor, creatorilor de content audiovizual, cât și tuturor persoanelor creative, care vor să facă un produs audiovizual de calitate. Telefilm Atelier constă din câteva module – scenaristică, regie, producție, alte secrete ale meseriei. Numărul total de ateliere este de 48, acestea fiind susținute prioritar de experți internaționali.
Atelierele au loc în perioada ianuarie – aprilie 2018, la Chișinău.

Foto simbol: pinterest.cl