Cu ce surprize vine noua ediție a Hramului orașului Chișinău

Autoritățile municipale sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Hramul orașului Chișinău. Activitățile culturale dedicate acestei sărbători vor începe la data de 13 octombrie cu un concert la Filarmonica Națională, unde va evolua Alex Calancea Band și alți interpreți autohtoni.

Vineri, 14 octombrie, manifestațiile vor începe la ora 8:00 cu depuneri de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, după care la catedrala Mitropolitană din Chișinău se va oficia Liturghia de Hram.

La ora 14:00 va fi ceremonia de inaugurare a Cascadei renovate din parcul Valea Morilor, unde, de asemenea, va fi un program artistic.

La ora 15:00 pe strada Pietonală din capitală va avea loc un concert de Jazz, susținut de către interpreții Geta Burlacu și Cristi Aldea Teodorovici.

Începând cu ora 17.00, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc tradiționalul concert de sărbătoare, unde vor evolua artiști din R. Moldova și România.

Totodată, la 14 octombrie, pe bulevardul Ștefan cel Mare, Preturile sectoarelor capitalei vor organiza diverse manifestațiii, expoziții și concerte.

Amintim că, în acest an, orașul Chișinău împlinește 580 de ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *