Cine sunt cei opt finaliști din finala Eurovision Moldova

SunStroke Project, Ethno Republic & Surorile Osoianu, Diana Brescan, Aurel Chirtoacă, Marks & Stefanet, Samir Loghin, Valeria Paşa, Vozniuc feat. Vio Grecu sunt cei opt finalişti desemnaţi în urma notelor juriului şi televotingului în cadrul semifinalei naţionale Eurovision 2017, scrie trm.md.  

Interpreții, anunță sursa citată, vor intra în finala națională, după cum urmează:

01. SunStroke Project – „Hey Mamma”
02. Ethno Republic & Surorile Osoianu – „Discover Moldova” 
03. Diana Brescan – „Breath” 
04. Chirtoacă Aurel – „Dor de mamă”
05. Marks & Stefanet – „Join us in the rain”
06. Samir Loghin – „Glow”
07. Valeria Pașa – „Freedom”
08. Vozniuc feat. Vio Grecu – „Don’t lie”

Reprezentantul Republicii Moldova la Kiev va fi ales în această seară, pe 25 februarie, când se va desfășura finala națională a Eurovision 2017.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *