Bunica Fest – deprinderea de a trăi activ

La 1 octombrie, începând cu ora 10:00, în fața Teatrului Național „Vasile Alecsadri” din Bălți, va avea loc prima ediție a festivalului bunicilor.

Sloganul evenimentului este „Cântăm, dansăm, meșterim și cu vârsta ne mândrim!”.

Agenda festivalului „Bunica Fest” include activități culturale, ateliere de creație, concurs de dans, expoziție de lucrări artizanat, defileu de modă și alte activități menite să faciliteze dialogul dintre generații.

„Festivalul vine să promoveze meritele și experiența de viață a persoanelor în etate, să promoveze un stil de viață sănătos și un mediu adecvat socializării în rândul seniorilor, facilitând integrarea socială a vârstnicilor în viața comunității”, susțin organizatorii evenimentului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *