Atleta Zalina Marghieva ocupă locul cinci la aruncarea ciocanului în cadrul JO de la Rio

Atleta Zalina Marghieva a obținut al 5-lea cel mai bun rezultat în calificări la aruncarea ciocanului din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio. Finala acestei probe este programată pentru luni, 15 august,informează IPN.

Zalina a înregistrat rezultatul de 71,72 metri, fiind întrecută de poloneza Anita Wlodarczyk (76,93), chinezoaica Wenxiu Zhang (73,58), Rosa Rodriguez din Venezuela (72,41) și poloneza Joanna Fiororow (71,77). La ediția trecută a Olimpiadei, Zalina Marghieva s-a clasat pe locul 8, cu rezultatul 74,06 metri.

Sora acesteia, Marina Marghieva-Nichișenco, s-a clasat pe locul 24 în calificări, cu rezultatul 65,19 metri. La aruncarea ciocanului va participa pe 17 august și Serghei Marghiev.

 

Sursa foto: ipn.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *