Astăzi aflăm cine câștigă Eurovision Song Contest 2018

Astăzi, 12 mai, începând cu ora 21:00, va avea loc finala concursului internațional Eurovision Song Contest 2018. În acest an, R. Moldova este reprezentată de către trupa „Doredos”, cu piesa „My Lucky Day”. 

În această seară, pe arena Altice din Lisabona vor urca artiști din 26 de țări, care vor încerca să câștige simpatia juriului și  a telespectatorilor. R. Moldova va ieși pe scenă cu numărul 19.

Vedeți mai jos piesa cu care R. Moldova s-a calificat în finala Eurovision:

Concursul Muzical Eurovision a ajuns al cea de-a 63-a ediție. În acest an, concursul muzical are loc în Lisabona, Portugalia, după ce, la ediția din 2017 organizată în Kiev, Salvador Sobral a câștigat cu piesa „Amar pelos dois”.

Anul trecut, fiind reprezentată de trupa SunStroke Project, R. Moldova s-a clasat pe locul trei, obținând cea mai bună clasare din istorie.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *