(galerie foto) Airshow de Ziua Aviaţiei Civile

Pe 19 septembrie, aviaţia civilă din R. Moldova a împlinit 72 de ani. Cu această ocazie, duminică, 25 septembrie, la Aeroportul Internaţional Chişinău are loc un airshow, care va dura până seara târziu.

Cei prezenţi au posibilitatea să urmărească salturi efectuate de paraşutişti sportivi, lupte aeriene, dar şi zboruri demonstrative cu elemente de acrobaţie.

Evenimentul este organizat de către Autoritatea Aeronautică Civilă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *