Ziua Mărțișorului, sărbătorită de românii de la Moscova

Vasile Soare, ambasadorul României la Moscova invită toți românii din Moscova la Sărbătoarea Mărțișorului, care se va desfășura pe data de 28 februarie 2015, la Ambasada Romaniei, începand cu ora 16:00.

„Vă propunem iarăși o seară frumoasă, în care vom marca la propriu venirea Primăverii, ca Acasă, cu mărțișoare autentice, dar și cu flori muzicale din repertoriul românesc și internațional și un pahar de vin românesc la final”, spune ambasadorul Vasile Soare.

Totodată, în cadrul evenimentului va fi prezent și compozitorul român Eugen Doga, care pe 1 Martie va împlini 78 de ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *